La policia deté un indigent acusat de la mort d'un estudiant dels EUA a Roma

El jove de 19 anys, que havia arribat a la capital italiana per fer un curs en una universitat, va desaparèixer fa tres dies

kamor34573918 italian police inspect the banks of the tiber river in rome 160705114445

kamor34573918 italian police inspect the banks of the tiber river in rome 160705114445 / Andrew Medichini

1
Es llegeix en minuts

La policia italiana ha detingut un home relacionat amb la mort d'un jove nord-americà el cos del qual  va ser trobat ahir al riu Tíber al seu pas per Roma.

Membres de la Squadra Movile i de la comissaria de Trevi-Campo Marzio de la capital van detenir ahir a la nit Massimo Galioto, un indigent de 40 anys, sobre el qual pesen "greus indicis" d'haver sigut l'autor de la mort del jove Beau Solomon, segons un comunicat de la policia.

El cadàver de l'estudiant nord-americà que havia desaparegut feia tres dies va ser recuperat ahir al riu, segons va informar la universitat on estudiava. Solomon, de 19 anys, pertanyia a la Universitat de Wisconsin-Madison i va arribar a Itàlia dijous per estudiar a la Universitat John Cabot, una institució que té la seu al barri romà de Trastevere, riberenc del Tíber.

TARGETA DE CRÈDIT

Notícies relacionades

Alguns testimonis citats per mitjans locals van indicar que havien vist com una persona llançava al riu un jove i van indicar que els investigadors van detectar que una targeta de crèdit de l'estudiant havia sigut utilitzada a Milà (nord) --a la qual s'havien carregat "milers de dòlars"-- després d'haver desaparegut.

A l'estudiant se'l va veure per última vegada divendres al voltant de la 1.00 de la matinada en un 'pub' a Roma, i un amic de la víctima va donar l'alarma quan al matí no el va veure en el curs d'orientació.