Violet, el nou bebè del matrimoni australià que va perdre els seus tres fills en l'avió malaisi abatut a Ucraïna

"El naixement de la nostra filla és el testimoni que l'amor és més fort que l'odi", afirmen els pares

violet-maslin-beb-asutralia

violet-maslin-beb-asutralia

1
Es llegeix en minuts

Mo, Evie i Otis Maslin tenien 13, 12 i 10 anys el 17 de juliol del 2014, quan van moriramb el seu avi quan el vol MH17 de Malaysia Airlines va ser abatut per un míssil quan sobrevolava Ucraïna. Gairebé dos anys després d'aquella fatídica data, aquesta setmana els seus pares han donat a conèixer el naixement del seu quart fill: una nena, Violet. 

Notícies relacionades

Ha sigut del Departament d'Exteriors australià l'encarregat de distribuir en les xarxes socials el naixement de la petita Violet i tot el país ha compartit l'emoció de la família Maslin, com el juliol del 2014 va compartir la commoció per l'enorme pèrdua dels petits."Els nostres fills no són aquí amb nosaltres i ara hem de viure cada dia amb aquest acte d'horror, cada dia i cada moment durant la resta de les nostres vides", van dir llavors els seus destrossats pares, Marite Norris i Anthony Maslin.

Violet va néixer dimarts d'aquesta setmana. "Mo, Evie, Otis i l'avi Nick ens han enviat un regal meravellós. El naixement de Violet és el testimoni de la nostra convicció que l'amor és més fort que l'odi", han dit ara Marite i Anthony. "Encara vivim amb dolor però Violet i saber que els nostres fills estaran sempre amb nosaltres ha portat llum a la nostra foscor. Continuarem estimant els nostres quatre fills igualment. Violet ens porta esperança".