Mohammad Abrini confessa ser l''home del barret' que va cometre els atemptats de Brussel·les

Aquest belga va ser detingut divendres i també havia col·laborat amb els autors dels atacs de París

76b46676-297f-4ea0-a21d-be2a627a3850 800

76b46676-297f-4ea0-a21d-be2a627a3850 800

1
Es llegeix en minuts
Eva Cantón
Eva Cantón

Periodista

ver +

L''home del barret' ha sigut, finalment, detingut. Mohammad Abrini, el belga detingut aquest divendres a Anderlecht, ha confessat a la policia ser l'individu que portava un barret que apareix empenyent un carret al costat de dos dels autors dels atemptats de Brussel·les, segons ha anunciat un portaveu del fiscal federal de Bèlgica. 

"Li hem posat davant un vídeo preparat per la nostra unitat especial. Ha hagut d'admetre que era ell", ha afirmat el portaveu.

Notícies relacionades

Abrini era un dels homes més buscats d'Europa des que la investigació dels atemptats de París determinés que era ell qui conduïa el vehicle Renault Clio en què es va traslladar Salah Abdeslam a París i que va ser utilitzat dos dies més tard per cometre la massacre en què van morir 130 persones, segons ha informat la fiscalia federal de Bèlgica. A més, va ser ell qui va llogar l'apartament en què es van allotjar els terroristes abans dels atacs.

La policia disposa d'una gravació que mostra Salah en companyia d'Abrini a les 19 hores de l'11 de novembre a l'estació de servei de Ressons, situada al departament francès d'Oise, a l'autopista que condueix a París.