A CHICAGO

El gest d'un empleat del McDonald's amb un client discapacitat

El dependent, conegut com a 'Kenny' va deixar el seu lloc en hora punta per ajudar un home a menjar la seva comanda

1
Es llegeix en minuts

És hora punta en un restaurant McDonald's a Chicago quan un home que pateix quadriplegia s'acosta al caixer per demanar-li al dependent que l'ajudi.

L'home, postrat en una cadira de rodes, no és capaç de menjar-se la seva comanda, i davant dels altres clients, parla amb el treballador, conegut com a Kenny, que davant de tothom, tanca el caixer, s'enfunda uns guants, agafa un parell de coberts, i se'n va on està assegut el discapacitat per ajudar-lo atentament a menjar.

Notícies relacionades

Aquesta escena va ser gravada per Destiny Carreno, que va penjar un text explicant-la en el seu compte de Facebook. La seva publicació ha sigut compartida, en 10 dies, gairebé 400.000 vegades i ha sigut vista per 700.000 persones.

Davant la repercussió que el succés ha tingut en internet i en alguns mitjans dels Estats Units, el propietari del restaurant, Rod Lubeznik, li va dir a la cadena de televisió NBC que estava summament orgullós de Kenny. "Els seus actes mostren com és realment Kenny i com un petit acte de bondat pot tocar els cors de moltes persones", ha explicat Lubeznik.