13 FERITS

Espectacular incendi d'un avió a Las Vegas

A l'interior hi havia 159 passatgers esperant l'enlairament de l'aparell, de British Airways

Un avió de British Airways s’incendia a Las Vegas.  / SUD 21 / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Almenys 13 persones han resultat ferides i han hagut de ser traslladades a un hospital després que un avió de passatgers de l'aerolínia British Airways s'incendiés abans d'enlairar-se a l'aeroport de Las Vegas, als Estats Units.

A l'interior de l'avió hi havia 159 passatgers i 13 membres de la tripulació en el moment del succés, segons informa el diari local 'Las Vegas Now', que afegeix que una de les quatre pistes d'aterratge de l'aeroport McCarran està fora de servei a causa de l'incident.

AMB DESTÍ A LONDRES

L'avió, un Boeing 777-200, tenia previst sortir amb direcció a l'aeroport de Gatwick, a Londres. El foc, que s'ha originat al motor esquerre de l'aeronau, ha sigut finalment extingit i els passatgers han sigut evacuats i trasllats de tornada a la terminal.

Notícies relacionades

La directora d'Aviació del comtat de ClarkRosemary Vassiliadis, ha elevat a 13 el nombre de persones traslladades al Sunrise Hospital, encara que ha aclarit que cap d'elles es troba en estat greu, segons una filial de la cadena Fox. Els serveis d'emergència han assegurat que es tracta de ferides menors atribuïbles, de manera "indirecta", a l'incendi.

 

Temes:

Las Vegas