CRISI GREGA

Grècia estaria reconsiderant l'última oferta de Juncker

El rotatiu 'Ekathimerini' informa que el tancament dels bancs i l'expiració del termini de pagament ha portat membres del Govern a pressionar Tsipras

1
Es llegeix en minuts

Quan falten de poques hores perquè s'acabi el termini de pagament del deute grec, el Govern d'Alexis Tsipras sembla estar reconsiderant l'oferta d'última hora del president de la Comissió Europea Jean-Claude Juncker.

Segons fonts citades pel rotatiu 'Ekathimerini', la pressió causada pel tancament dels bancs i l'expiració del pagament ha causat que alguns membres de l'Executiu hel·lè hagin pressionat Tsipras per acceptar l'oferta de negociació.

Notícies relacionades

L'oferta de Juncker de divendres comptaria amb un IVA hoteler més baix, la reestructuració del deute i un pla d'inversió a Grècia de 35.000 milions d'euros. La reestructuració del deute podria ser ara i no a l'octubre com s'havia plantejat anteriorment.

CAMAPANYA PER AL 'SÍ'

El diari informa que Tsipras hauria d'enviar una carta acceptant els termes proposats per Juncker i que hauria de fer campanya per al ‘sí’ al referèndum que ell mateix ha convocat.

Temes:

Grècia