L'avió que repatria les víctimes de Tunísia aterra a Barcelona

Fins al Prat s'hi han desplaçat els ministres de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, i el conseller Ramon Espadaler

Trasllat dels fèretres amb les restes mortals del matrimoni català assassinat en l’atemptat terrorista de Tunis, a l’arribar aquest divendres a l’aeroport del Prat-Barcelona. / EFE / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

L'Airbus A 320 de la Força Aèria Espanyola ha aterrat a l'aeroport del Prat-Barcelona amb els cossos del matrimoni català mort en l'atemptat de Tunis, els seus familiars i la parella de Sueca (València) que va sobreviure a l'atac terrorista amagada durant 24 hores al Museu del Bardo.

L'avió, que ha sortit aquest matí de la base de Torrejón cap a Tunísia, segueix ara viatge cap a València amb Cristina Rubio i Juan Carlos Sánchez, que arribaran al seu destí final cap a les 20.30 hores.

A peu de pistes del Prat, els fèretres amb les restes del matrimoni jubilat de Barcelona, Antoni Cirera Pérez i Dolors Sánchez Rami, han sigut rebuts pels ministres de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, i la delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna.

Després d'abaixar els fèretres, els ministres de Justícia i Interior han dirigit unes paraules de condol als familiars del matrimoni mort, entre ells els seus fills, que han acompanyat a l'avió militar la repatriació dels cossos dels pares.

Notícies relacionades

Posteriorment, els ministres han pujat a l'avió militar per intercanviar unes paraules amb la parella de Sueca a qui inicialment es va donar per desapareguda en l'atemptat, però finalment va ser trobada sana i estàlvia després d'estar amagada al magatzem del Museu del Bardo durant 24 hores.

Mentre es portava a terme la preparació de l'avió per sortir novament rumb a València, la parella de Sueca ha baixat de l'aeronau, ocasió que han aprofitat per conversar una altra vegada amb els ministres sobre l'aterridora experiència viscuda en el seu viatge a Tunis.