EXEMPLAR DE L'11 DE FEBRER

La revista 'Charlie Hebdo' ajorna el seu pròxim número indefinidament

La plantilla del setmanari satíric al·lega la "pena, la fatiga i l'exposició mediàtica" que pateixen després de l'atac terrorista

Una dona porta un cartell de suport a la revista ’Charlie Hebdo’ durant un dels múltiples homenatges que es van celebrar per tot el món l’endemà de l’atemptat a París del dia 7.

Una dona porta un cartell de suport a la revista ’Charlie Hebdo’ durant un dels múltiples homenatges que es van celebrar per tot el món l’endemà de l’atemptat a París del dia 7. / EFE / FRANCK ROBICHON

1
Es llegeix en minuts

La plantilla de la revista satírica francesa 'Charlie Hebdo' ha anunciat que el seu pròxim número ha estat ajornat indefinidament per la "pena, la fatiga i l'exposició mediàtica" que pateixen després de l'atac terrorista que va costar la vida de 12 dels seus empleats el 7 de gener a París, segons informa el diari 'Le Parisien'Le Parisien.

Notícies relacionades

"No tenim data per a l'aparició del pròxim número", segons ha fet saber al diari francès la portaveu Anne Hommel sobre el següent exemplar de la revista, amb una data de sortida als quioscos que estava prevista per al 11 de febrer. "Ara mateix [la plantilla] no està preparada", ha afegit.

No obstant, l'actual editor cap de 'Charlie Hebdo', Gérard Biard, ha promès que la publicació continuarà, si bé no ha donat una data concreta en aquest sentit, recull per un altre costat 'Le Monde'.

Temes:

Charlie Hebdo