CURIOSA INICIATIVA

Prova si ets un James Bond

El servei secret britànic capta nous agents mitjançant un joc 'on line' amb tests sobre capacitats com a observació i retentiva

Al llac de Banyoles   James Bond El demà no mor mai_MEDIA_1

Al llac de Banyoles James Bond El demà no mor mai_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

El MI5, el servei secret britànic, ha llançat una innovadora campanya a internet per reclutar nous agents. És un videojoc 'on line' (cliqueu a l'enllaç si ho voleu provar) que ha estat publicat a la seva pàgina web i en què es repta els internautes a superar una sèrie de proves en què es mesura la seva capacitat d'observació, de memòria, de lectura de mapes, entre altres elements.

Les proves que apareixen en el joc consisteixen a recordar els colors dels cotxes passen per un carrer, així com memoritzar detalls de diverses imatges i de textos.

Notícies relacionades

En una de les proves es donen al candidat 10 minuts per llegir mitja dotzena de missatges de 'mail' i de textos i per contestar una sèrie de preguntes. Una altra de les proves consisteix a escoltar una conversa i posteriorment respondre una sèrie de preguntes que mesuraran quanta informació s'ha retingut.

QUE SE N'ABSTINGUIN ELS MOLT ALTS O AMB TATUATGES

A la web, el MI5 convida els internautes que superin aquestes proves a sol·licitar el seu ingrés al cos com a agents de vigilància. Això sí, amb dues excepcions: les persones amb tatuatges visibles, ja que això els fa molt identificables, i els individus molt alts, ja que sobresurten en les multituds. El sou que se'ls ofereix és de 35.961 euros anuals.

Temes:

James Bond