ESCÀNDOL A L'EXÈRCIT DELS EUA

La Guàrdia Nacional de Utah investiga la producció d'un calendari eròtic en una caserna

A 'Hot Shots 2015' es veu models disparant i llançat explosius en roba interior dins de Camp Williams

Producció del calendari eròtic ’Hot Shots 2015’ a la caserna de Camp Williams, a Utah. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Els responsables de la Guàrdia Nacional a Utah han obert una investigació interna per determinar com és possible que un calendari eròtic 'Hot Shot 2015' fos realitzat a Camp Williamsuna de les seves casernes.  En un comunicat, la Guàrdia Nacional ha assegurat que "s'ha obert una investigació per determinar l'ús no autoritzat d'equipament militar, instal·lacions i personal militar". "Aquesta mena de productes no encaixen amb els valors de la Guàrdia Nacional de Utah ni dels seus membres", s'afegeix en el comunicat, on els responsable d'aquest departament militar deixen clar que "aquest projecte no tenia aprovació oficial".

Notícies relacionades

En el 'making of' del calendari, que arrasa a Youtube, es pot veure un grup de joves en roba interior disparant armes pesants, usant un rifle de benvinguda i assegurant: "Tenim un munt de tancs, llanxes, helicòpters i, per descomptat, munts de pistoles". No obstant, els autors del calendari asseguren que tenien el permís del director del Museu Militar de Fort Douglas, Bob Voyles. Aquest últim, no obstant, s'ha defensat assegurant que només se li va demanar permís per fer un parell de fotos. "Em van assegurar que no hi hauria res inapropiat", ha dit.  

Fabricant d'armes

El calendari Hot Shots, que ja té set anys de vida, va néixer com una iniciativa solidària amb soldats britànics ferits promocionada pel fabricant d'armes britànic Edgar Brothers. Els fabricants del calendari s'han defensat en un comunicat assegurant que "és un entreteniment inofensiu que amb els anys ha contribuït a recaptar donatius per a veterans ferits de la Gran Bretanya i del Regne Unit".

Temes:

Calendaris