PERILL A LA BOSSA DE LA COMPRA

Una anglesa troba ous d'una aranya verinosa a les bananes d'un súper

El verí de la 'Phoneutria nigriventer' causa l'asfíxia a les seves víctimes

Aranya dels bananers.

Aranya dels bananers. / VIQUIPÈDIA

1
Es llegeix en minuts

Abby Woodgate, una anglesa veïna de la localitat de Colchester, pot s'imaginava que les bananes procedents del Brasil que acabava de comprar en un supermercat contenien un perill mortalSegons ha informat el diari britànic 'The Independent', la dona va veure un bony sospitós en una de les bananes, el va rascar i hi va descobrir a dins diverses dotzenes d'ous.

Notícies relacionades

La dona es va posar en contacte amb el supermercat Tesco, on havia comprat les bananes, que li van enviar experts de control de plagues que, després d'analitzar-los, li van explicar que eren ous de 'Phoneutria nigriventer', més coneguda com a aranya de les bananes, una de les varietats amb un verí més mortífer, ja que causa un enorme dolor, pèrdua de control muscular, problemes respiratoris i, finalment, asfíxia. L'aranya és comuna a Centreamèrica Sud-amèrica.

Sense aspirador

Els experts en plagues li van demanar que cremés totes les peces de roba o objectes que havien estat en contacte amb els ous. Quan va preguntar si havia de llençar l'aspiradora, amb la qual s'havia desfet de part dels ous, els experts li van dir que sí, que l'aspiradora també.

Temes:

Ous