Els EUA insten Rússia i Ucraïna a restablir l'ordre després de la tragèdia d'Odessa

La portaveu adjunta del Departament d'Estat, Marie Harf, demana una investigació i que es "portin els responsables davant la Justícia"

1
Es llegeix en minuts

Els Estats Units han instat Rússia i Ucraïna a restablir l'ordre després de la tragèdia registrada a la localitat ucraïnesa d'Odessa, on almenys 40 persones han mort en un incendi que s'emmarca en els enfrontaments entre proucraïnesos i prorussos.

Notícies relacionades

"La violència i el caos que han causat tantes morts i ferits sense sentit és inacceptable. Fem una crida a les dues parts a treballar juntes per restablir la calma, la llei i l'ordre, i demanem a les autoritats ucraïneses que investiguin el que ha passat i portin els responsables davant la Justícia", ha indicat en un comunicat la portaveu adjunta del Departament d'Estat, Marie Harf.

Els fets que han tingut lloc a Odessa "subratllen la necessitat de rebaixar de manera immediata la tensió a Ucraïna. La violència i els esforços per desestabilitzar el país s'han d'acabar. Novament fem una crida a la immediata aplicació dels acords de Ginebra", ha afegit.

Temes:

Ucraïna