VIOLÈNCIA A EGIPTE

Moren tres policies egipcis en un atac contra un control al delta del Nil

L'atemptat ha estat comès de matinada per quatre homes armats que viatjaven en moto i anaven emmascarats

1
Es llegeix en minuts

Tres policies egipcis han mort aquest dilluns a la matinada a la ciutat de Mansura, al delta del Nil, en un atac comès per quatre homes armats contra un control, han informat els mitjans estatals d'Egipte.

Els agressors, que viatjaven en motos sense matrícula i anaven emmascarats, han obert foc cap a les dues de la matinada hora local (00.00 GMT) contra un control policial en una cruïlla de carreteres al pont de la universitat de Mansura, localitat ubicada a la província de Dakahlia.

Els cossos dels tres policies han estat traslladats a l'hospital central de Talja ja inerts, i avui al migdia se celebraran a Mansura els funerals, abans de ser traslladats a les seves ciutats natals.

Investigació

Notícies relacionades

La policia criminal i la policia nacional rastregen en aquests moments la zona de l'atemptat per descobrir la naturalesa de l'atac i capturar els autors.

Després de l'enderrocament militar al juliol del president islamista Mohammad Mursi i el violent desallotjament a l'agost de les acampades que demanaven la seva restitució, les forces armades egípcies i la policia han estat objecte de diversos atemptats i atacs en què han mort desenes dels seus integrants.