A 500 QUILÒMETRES DE VIENTIANE

Dos turistes catalans moren en un accident d'autobús a Laos

La parella, que vivia a Barcelona, treballava a l'agència Viatges Tuareg

Les víctimes es dirigien amb altres estrangers a veure els ràpids del Mekong

1
Es llegeix en minuts
EFE / Madrid

Dos turistes catalans van morir a Laos en un accident que va patir dimarts passat l'autocar en què viatjaven cap al sud-oest del país. Les víctimes són Joan Masramón, de 39 anys, i Mireia Ollé, de 40, que vivien a Barcelona i treballaven a l'agència de viatges d'aventures Viatges Tuareg. Tots dos van ser les dues úniques víctimes mortals de l'accident, les causen del qual es desconeixen i en què també van resultar ferits altres passatgers.

El sinistre es va produir dimarts passat mentre es dirigien a la localitat de Pakse, fronterera amb Tailàndia i un destí molt freqüentat pels turistes que volen veure els ràpids del riu Mekong.

Els cadàvers de les dues víctimes, que estan dipositats a l'hospital general de Vientiane, l'únic que disposa de cambra frigorífica a la zona, han estat reconeguts avui per un representant de l'agència de viatges que els va preparar l'itinerari. L'ambaixada d'Espanya a Bangkok s'encarrega de les gestions per repatriar els cossos.

"Apassionats de l'Àfrica i l'Àsia"

Notícies relacionades

Masramón i Ollé treballaven des de fa anys en el sector turístic, segons fonts d'aquest sector, que han lamentat el tràgic final d'aquests dos "grans viatgers i apassionats de l'Àfrica i l'Àsia". Tots dos treballaven a l'agència de viatges d'aventures Viatges Tuareg i abans havien exercit la seva tasca professional a l'agència Años Luz, on Joan Masramón era guia i programador de viatges, i Mireia Ollé, venedora.

"Tots dos eren grans viatgers, especialment en Joan, que havia recorregut tot el món, a vegades per feina i altres per plaer. Viatjar era la seva vida i la seva passió", han explicat fonts d'Años Luz. Masramón era expert en l'Àfrica, encara que en els últims temps havia dirigit el seu interès cap al Sud-est Asiàtic, que estava recorrent en companyia de la seva parella quan van tenir l'accident.