ELS AUTORS FUGEN

Assassinats a trets quatre turistes francesos, dos menors, a Mauritània

Els agressors han robat a les víctimes abans de matar-les

1
Es llegeix en minuts
EFE / NOUAKCHOTT

Quatre turistes francesos han mort, i un cinquè ha resultat greument ferit en un atac llançat avui per tres homes armats a prop de la ciutat d'Aleg, a 255 quilòmetres al sud-est de Nouakchott, han informat fonts de seguretat. El president francès, Nicolas Sarkozy, ha confirmat la notícia.

"Confirmo aquesta notícia tràgica i expresso el meu condol als familiars" d'aquests turistes, ha declarat Sarkozy a la premsa, durant una visita a un grup de nens malalts en un hospital de París.

L'atac als francesos, entre ells dos nens, membres d'una mateixa família, ha tingut lloc cap a les 11.00 GMT --12.00 hores, hora peninsular-- a l'est d'Aleg a la carretera que uneix la capital amb les regions de l'est del país, han explicat les fonts.

Notícies relacionades

Així mateix, han afegit que els turistes estaven esmorzant quan van ser sorpresos per tres homes armats, que després d'obligar-los a entregar-los els seus diners els van disparar i van fugir en un vehicle, marca Mercedes.

Quatre dels francesos han mort a l'acte, i el cinquè, segons sembla el pare de família, ha resultat ferit a la cama i ha acabat sent traslladat a l'hospital d'Aleg, han informat les fonts de seguretat.

Temes:

Mauritània