COP DE FORTUNA

Un canvi de pla va salvar la vida del germà de Ronaldinho, que anava a volar a Sao Paulo

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La providència i un oportú canvi de plans poden haver evitat una tragèdia a la família de Ronaldinho. Roberto, germà de l'astre blaugrana, tenia pensat volar ahir a la nit des de Porto Alegre a Sao Paulo, però va canviar d'opinió a l'últim moment.

També ahir a la nit, un avió amb 186 persones a bord i que seguia aquesta mateixa ruta es va estavellar a l'aeroport de Congonhas de la ciutat de Sao Paulo, i ha causat més de 200 víctimes mortals.

En una entrevista concedida al diariO GloboRoberto de Assis ha dit desconèixer si el seu vol es corresponia amb l'aparell sinistrat, un Airbus A-320 de la companyia brasilera TAM.

Commocionat per la situació

Notícies relacionades

L'empresari i exfutbolista només encerta a afirmar que se sent commocionat per la situació i per la tragèdia, la més greu de la història aèria brasilera.

"Jo em dirigia a Sao Paulo, però un compromís va fer que em quedés aquí [a Porto Alegre, el seu lloc de residència]. Podia ser aquest mateix vol [de l'accident]. L'ensurt ha estat enorme. No sé què pensar", declara el familiar de Ronaldinho a l'edició digital d'aquest rotatiu.

Temes:

São Paulo