LA PITJOR CATÀSTROFE DE L'AVIACIÓ DEL BRASIL

Airbus envia cinc especialistes a Sao Paulo després del sinistre

1
Es llegeix en minuts
EFE / PARÍS

Airbus ha anunciat l'enviament d'un equip de cinc especialistes a l'aeroport de Sao Paulo (Brasil), després de l'accident ahir d'un avió A320, a la vegada que ha expressat el seu condol als familiars i amics de les víctimes.

En un comunicat, Airbus ha dit que l'avió, amb el número de sèrie 0789 i equipat amb motors de IAE, havia estat entregat a TACA International el febrer del 1998 i havia acumulat unes 20.000 hores de vol al llarg d'uns 9.300 viatges.

El constructor aeronàutic europeu ha promès una "total assistència tècnica" a l'Oficina d'Investigacions i Anàlisi d'Accidents (BEA) i a les autoritats del Brasil, que seran responsables de la investigació de l'accident.

Conjectures sobre la causa

Notícies relacionades

Airbus ha dit que divulgarà informacions fàctiques addicionals quan els detalls estiguin confirmats i ha advertit que és inapropiat fer conjectures sobre la causa de l'accident. La responsabilitat de la investigació recau plenament en les autoritats competents, ha destacat el constructor.

Segons informacions procedents de Sao Paulo, les autoritats brasileres temen que el nombre de víctimes mortals arribi a 250 i consideren gairebé impossible que hi hagi supervivents. L'avió A320 de la companyia aèria TAM va sortir de la pista a l'aterrar i va col·lisionar contra un magatzem al costat d'una estació de gasolina, amb el consegüent incendi.

Temes:

São Paulo