BANCA DIGITAL

L''app' mòbil del BBVA continua afegint noves millores

L'última actualització redueix el pes de l'aplicació i guanya en velocitat d'ús

El canal mòbil de l'entitat revisa les tendències i les incorpora de manera contínua

bbva app

bbva app

1
Es llegeix en minuts
Víctor Fúser

Ja són tres anys seguits que l’aplicació mòbil del BBVA és designada com la millor del món per la consultora Forrester Research. Una cosa que, en un món tan frenètic i sotmès a renovació constant com el digital, representa tot un èxit. La clau, segons expliquen des de l’entitat, és no donar-se mai per satisfet: «Els equips del canal mòbil del BBVA estan al corrent de les últimes novetats i treballen dia a dia perquè l’‘app’ les incorpori i evolucioni al ritme de les necessitats dels clients».

L’últim exemple d’aquesta innovació constant és la reducció del pes i l’increment de la velocitat d’ús de l’’app’. Així, els clients del BBVA a Espanya poden accedir a l’aplicació en quatre segons i ocupar menys emmagatzemament del seu mòbil. Per als dispositius Android, s’ha reduït la mida de l’aplicació en un 40%, mentre que en iOS ha sigut d’un 15%. «A l’estar al dia de les tendències tecnològiques, revisar contínuament les actualitzacions i implementar com més aviat millor les millores, podem oferir al client la millor experiència digital perquè pugui gestionar les seves finances», asseguren en l’entitat.

Avançar-se als requeriments

Aquestes millores per als clients estan alineades amb les actualitzacions requerides per les grans companyies digitals. Malgrat que Google permet fins a l’agost del 2021 que les empreses adaptin les seves aplicacions al format de 64 bits perquè es puguin allotjar a Google Play, el BBVA ja ha implementat les noves modificacions.

A més, l’‘app’ ocupa menys, cosa que permet a l’usuari disposar de més espai d’emmagatzemament al seu dispositiu mòbil. Al llarg del 2020 el BBVA incorporarà noves optimitzacions que reduiran encara més la mida i incrementaran la velocitat d’accés a la seva aplicació.

Serveis innovadors

Notícies relacionades

Entre les principals evolucions que va experimentar l’’app’ del BBVA l’any passat destaca el servei Programa el teu Compte. Amb ell, l’entitat facilita a l’usuari l’automatització de les finances gràcies a tres regles que fomenten l’estalvi: l’arrodoniment de les compres, el traspàs d’un percentatge de la nòmina a un segon compte o l’estalvi de pressupostos destinats a diferents despeses a un altre compte.

Així mateix, l’eina Els meus viatges permet fer un seguiment actiu del pressupost i les despeses vinculades a les vacances, mentre que Future Planner ajuda a planificar la jubilació partint de l’estimació de la pensió pública que rebrà cada cotitzador i la quantitat que necessita estalviar.

Temes:

BBVA