Berta CRUELLS, CEO de 360byBC

«A 360byBC mirem les coses des d'una altra perspectiva»

En aquesta empresa fabriquen productes que busquen anticipar-se a les necessitats del públic

cruells

cruells

1
Es llegeix en minuts

-A 360byBC elaboren productes físics amb un plus de creativitat. ¿En què consisteix aquest projecte?

-Som una empresa que uneix creativitat i industrialització. De fet, el nom de 360 significa que podem treballar des de la conceptualització a l’encàrrec de la producció. Treballem per a tercers, però també llancem productes propis amb solucions tecnològiques que poden incorporar tant l’internet de les coses com l’ús de materials especials, com teixits ceràmics. El nostre fort és la creativitat i el monitoratge de la producció, sobretot de peces tèxtils i complements

-¿Com treballen des del punt de vista creatiu?

-Sempre intentem pensar ‘fora de la capsa’, mirem les coses des de diferents perspectives. No només ens basem en les tendències sinó que pretenem descobrir noves necessitats i anticipar-nos. La inquietud i la curiositat inesgotable, l’obsessió per les preguntes més que per les respostes, barrejada amb el rigor de la feina, el ‘feedback’ del mercat i la passió per una estètica minimal i funcional fan que les idees flueixin cap a productes rupturistes. Un exemple són les nostres motxilles o accessoris per a moto.

-¿Com va sorgir la idea i de quina manera ha evolucionat?

-Després de 20 anys d’experiència treballant gairebé en exclusiva per a un sol client, gestionant també produccions a la Xina i Europa, vam decidir integrar al nostre equip nous perfils que permetessin aprofundir en el nostre concepte de disseny ràpid i audaç, prototipatge i gestió de la producció. 

-¿Què significa per a l’empresa pertànyer al grup Infinitum?

-Infinitum és un grup de 130 persones que treballen en una antiga nau industrial en espai obert i singular. Infinitum és inspiracional, és un referent tecnològic però també de tendències. Aquest ecosistema és el que ha permès a 360 fer el salt cap a nous mercats i clients

Notícies relacionades

-¿Com els ha recolzat BBVA?

-BBVA està amb nosaltres des de l’inici. Ens ha sorprès la seva capacitat d’entendre el nostre negoci i el seu coneixement de les noves tecnologies, poc habitual en un banc. Financerament és un soci solvent i pròxim.

Temes:

BBVA