JORDI DOMÍNGUEZ, CEO DE FINTECA i PROHIPOTEQUES

«Busquem el 'match' ideal entre client i banc; després només hem de presentar-los»

Han aconseguit reduir el temps de concessió d'una hipoteca, i tot des de la seva plataforma 'online'

finteca

finteca

1
Es llegeix en minuts

-Finteca redueix el temps per contractar una hipoteca. ¿Com ho aconsegueix?

-Tenim acords especials amb els bancs, eliminant obstacles burocràtics per aconseguir que el client pugui tenir una aprovació de la hipoteca en 24-48 hores. Interactuem directament amb els departaments de riscos dels bancs per accelerar les operacions.

-¿I tot això sense trepitjar un banc?

-Correcte. Finteca és una plataforma d’intermediació hipotecària i estem reconeguts per les entitats bancàries com a Assessor Hipotecari, autoritzada per fer totes les gestions prèvies a la firma amb el client, ajudar amb els tràmits de documentació –que són tan molestos– i negociar condicions especials. I tot això mitjançant la nostra plataforma ‘online’.

-¿Com assessoren l’usuari, quins criteris segueixen per recomanar una o altra hipoteca?

-El nostre sistema té configurats una sèrie de paràmetres de ‘scoring’ de tots els bancs, que, a l’introduir la informació financera del client, ens ofereix automàticament les millors solucions per a cada cas. Aquestes millors ofertes de viabilitat són les que el client veu i escull. Nosaltres ens ocupem de trobar el ‘match’ ideal entre client i banc; després només hem de presentar-los.

-¿En quina fase es troba la seva ‘start-up’ i quines previsions de creixement tenen?

-Vam posar en marxa Finteca a començaments d’any i ja hem gestionat més de 22 milions d’euros en hipoteques. Treballem amb 15 bancs. Hem creat una plataforma única per a ‘partners’, Prohipoteques, amb la qual estem ajudant més de 250 agents immobiliaris a vendre més, i els facilitem la gestió de la hipoteca dels seus clients. Estem analitzant altres països com França o Itàlia per expandir-nos en un futur, però de moment estem centrats a desenvolupar una versió més intel·ligent del nostre sistema, i així estar més preparats per ser competitius a qualsevol país.

Notícies relacionades

-Com a finalistes del BBVA Open Talent Espanya 2019 participaran en un programa d’acceleració. ¿Què n’esperen?

-Ampliar coneixements de com fer créixer un negoci, obtenir una visió més global d’una empresa, recursos per poder afrontar els reptes canviants que apareixen en diferents estadis de la companyia, ‘networking’, i descobriments que beneficiïn Finteca a curt, mitjà i llarg termini.

Temes:

BBVA