INICIATIVES

Transformació digital de les grans empreses

Telefónica ha organitzat diverses jornades en què s'han mostrat solucions per avançar en la digitalització

telefonica

telefonica

2
Es llegeix en minuts

Telefónica ha tancat, amb un destacat èxit d’assistència, les jornades flexWeeks en què ha mostrat a les grans companyies eines i funcionalitats per ajudar a digitalitzar tots els seus processos, des de les comunicacions fins als serveis cloud, passant per la connectivitat, entre d’altres.

El projecte s’emmarca “en el pla de transformació digital en el qual la companyia hi treballa des de fa tres anys anomenat Living Cloud, i l’última finalitat del qual és ajudar les empreses espanyoles a adaptar-se a les exigències del mercat i al que demana el nou client digital”, informa Andrés López Hedoire, director de Màrqueting de Producte i Desenvolupament de Negoci per a Empreses de Telefónica. Les jornades s’han desenvolupat a Madrid, València, Las Palmas de Gran Canaria, Bilbao, Barcelona i Sevilla, i s’han centrat en demostracions i explicacions d’innovadores propostes de la companyia.

Nous serveis 

FlexWAN permet accelerar la implantació i l’ús d’aplicacions, fet que facilita incrementar l’experiència d’usuari i respondre a les necessitats del negoci. Les actuals xarxes de Telefónica permeten accelerar el desplegament i disponibilitat d’una nova connexió segura, i donar resposta a les necessitats latents dels clients quant a connectivitat, perquè les companyies facin ús d’una forma més eficient de les dades,  segons l’ús que els vulguin donar.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el servei flexUSER per a la comunicació, es configura com un entorn de treball unificat per a cada usuari, amb un únic número per poder identificar-se i traslladar el lloc de treball al dispositiu que l’operari necessiti en cada moment, amb quota única de pagament per empleat/mes (que unifica la gestió i permet prevenir la despesa en comunicacions), alhora que proporciona la màxima flexibilitat per accelerar el pas cap a la mobilitat. FlexUSER ofereix com a avantatges la simplificació dels contractes de comunicacions fixes i mòbils, facilita el control de la despesa, flexibilitat d’evolució entre entorns fix i mòbil, així com l’existència d’usuaris convergents i l’ús d’eines de col·laboració.

El servei MultiCloud simplifica els entorns al núvol, que ajuden a digitalitzar els diferents aspectes del negoci. La combinació dels diferents núvols públics i privats ofereixen avantatges significatius a l’hora d’aconseguir una gestió i administració centralitzada. Amb la innovadora estratègia MultiCloud, l’operadora proposa treballar amb un únic proveïdor que permeti triar la millor tecnologia per a cada procés de negoci, però sense assumir la complexitat dels entorns multitecnològics i permetent les comunicacions privades amb els diferents proveïdors de cloud pública.

Temes:

Empreses