El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Art

El Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet acull l’exposició ‘Fatamorgana’, de Gino Rubert

  • És una de les exposicions monogràfiques més extenses de l’artista i es podrà veure del 5 d’octubre al 26 de febrer

El Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet acull l’exposició ‘Fatamorgana’, de Gino Rubert

Gino Rubert / Ayuntamiento de L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) inaugura aquest dimecres, 5 d’octubre, l’exposició ‘Fatamorgana’, de l’artista Gino Rubert. La mostra, comissariada per Gisela Chillida, és una de les exposicions monogràfiques més extenses de l’artista.

‘Fatamorgana’ és una tragicomèdia romàntica protagonitzada per fades canviants, mariners incauts i il·lusions –algunes d’òptiques i altres de truncades– en què «el glamur, la sensualitat i l’humor aparents conviuen amb la més profunda melancolia», expliquen des de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

La mostra proposa una mirada polièdrica en la qual els quadros-collage característics dialoguen amb rareses rescatades de l’estudi i amb pintures recents de l’artista, al mateix temps que incorpora llum i so.

Fins al 26 de febrer

Gino Rubert (Ciutat de Mèxic, 1969) és un artista català d’arrels mexicanes «difícil de classificar» que desenvolupa la seva creació en múltiples disciplines: des de l’escriptura de novel·les romàntiques, el disseny de peces impossibles, la composició de ‘hits’ estiuencs o la interpretació sobre un escenari per riure’s de si mateix i del món de l’art.

«El valor d’una obra d’art no depèn tant del que conté com del que desencadena», explica l’artista.

Notícies relacionades

L’exposició ‘Fatamorgana’ s’inaugura aquest dimecres, 5 d’octubre, a les 19 hores, i es podrà visitar fins al 26 de febrer del 2023 al Centre d’Art Tecla Sala. 

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet

Temes:

Art Ajuntaments