El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Del 23 de maig al 2 de juny

Els curtmetratges tornen la Florida de la mà del Filmserè

El festival projecta al barri una trentena de produccions amb entrada lliure

Els curtmetratges tornen la Florida de la mà del Filmserè

Institut Eduard Fontserè

1
Es llegeix en minuts

El Filmserè, el Festival Internacional de Curtmetratges de la Florida, torna al barri de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) del 23 de maig al 2 de juny. En aquesta quarta edició del festival es projectaran una trentena de produccions realitzades a Espanya, a França i als Estats Units en diferents equipaments amb entrada lliure.

El Centre Cultural la Bòbila, el Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico, el parc de la Pau i l’avinguda de la Primavera, davant el Mercat de la Florida, seran els diferents escenaris d’exhibició d’aquest festival.

El Filmserè és un projecte d’organització social, impulsat per alumnes de l’Institut Eduard Fontserè de la Florida, en col·laboració amb el veïnat i entitats i amb el suport de l’Oficina del Pla de Regeneració Urbana Integral les Planes – Blocs Florida i de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Clausura al Centre Cultural La Bòbila

A més dels espais d’exhibició presencials, el dissabte 28 de maig la Televisió de L’H se sumarà com a finestra oberta del festival i emetrà set dels curtmetratges a concurs en dues sessions, a les 20.30 h i a les 22.30 h.

El dia 2 de juny a les 12 del migdia tindrà lloc l’acte de clausura i l’entrega de premis al Centre Cultural la Bòbila, on es projectaran una selecció dels curtmetratges premiats.

Notícies relacionades

Com a complement a la proposta cinematogràfica, Filmserè comptarà amb música en viu a càrrec de l’EMCCA (Escola Municipal de Música – Centre de les Arts)

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet

Temes:

Ajuntaments