El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

En el conjunt fabril de Can Trinxet

Un sensesostre, en estat crític a l’incendiar-se la nau abandonada de l’Hospitalet en què cuinava

Els primers indicis apunten que l’incendi l’hauria provocat el foc que va encendre la víctima per fer-se el menjar

can-trinxet

can-trinxet

1
Es llegeix en minuts

Una persona sense llar es troba en estat crític a l’incendiar-se la nau industrial en desús de l’Hospitalet de Llobregat en la qual presumptament va encendre enun petit foc per cuinar.

El succés, segons els Bombers de la Generalitat, va tenir lloc cap les cinc de la tarda en una nau abandonada de l’històric complex de Can Trinxet de l’esmentada ciutat.

L’home, del qual es desconeix l’edat i filiació, va ser trobat amb greus cremades pels bombers i assistit en primera instància per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La víctima va ser finalment traslladada en estat crític a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on va quedar ingressada amb cremades al 40 per cent del cos.

Els Mossos han obert una investigació sobre aquest succés. Fonts pròximes al cas han informat a EFE que tots els indicis apunten que l’incendi l’hauria provocat el foc que va encendre la víctima per fer-se el menjar.

Can Trinxet, un complex d’equipaments municipals i naus abandonades

Notícies relacionades

El conjunt fabril de Can Trinxet va ser construït el 1907 per l’arquitecte Joan Alsina i Arús i va acollir una de les indústries tèxtils de cotó més importants d’Espanya a principis del segle XX, quan era coneguda per fabricar el teixit amb què es confeccionaven els uniformes dels treballadors del tramvia.

Amb el pas dels anys va quedar abandonada i després de la demolició de part de les seves naus, es mantenen dempeus les modernistes. Una part s’han destinat a equipaments mentre que la resta, ubicades en un recinte tancat, segueixen abandonades

Temes:

Incendis