El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

A l’Hospitalet

L’Hospital de Bellvitge estrena un nou espai per a donacions de sang

  • La instal·lació, de més de 120 metres quadrats i equipada amb material nou, permet atendre fins a vuit persones alhora

  • Cada dia, a Bellvitge es fan una mitjana de 50 transfusions de glòbuls vermells, una desena de donacions de plasma i set de plaquetes

L’Hospital de Bellvitge estrena un nou espai per a donacions de sang

HUB

1
Es llegeix en minuts
EFE

El Banc de Sang i Teixits ha instal·lat uns nous mòduls de donació a les proximitats de l’Hospital Universitari de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), ubicats just a la sortida de la parada de metro del centre sanitari.

L’espai, de més de 120 metres quadrats i equipat amb material nou, permet atendre fins a vuit persones alhora i compta amb dues màquines per fer donacions de plasma o plaquetes, ha informat aquest dijous el Banc de Sang. Amb aquest nou espai «més gran i confortable», el Banc de Sang espera incrementar el nombre de persones que donin, aprofitant la bona ubicació i l’accessibilitat.

Notícies relacionades

Cada dia, a Bellvitge es fan una mitjana de 50 transfusions de glòbuls vermells, una desena de donacions de plasma i set de plaquetes, ha assenyalat el Banc de Sang.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO