El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Drets de les dones

L’Hospitalet torna a acollir l’exposició col·lectiva ‘Art en femení’ amb motiu del 8-M

  • La mostra amb les obres seleccionades es farà del 9 al 24 de març a l’Auditori Barradas

  • Pel que fa a la participació d’artistes individuals, «es prioritzarà la participació de dones», matisen des de l’ajuntament

L’Hospitalet torna a acollir l’exposició col·lectiva ‘Art en femení’ amb motiu del 8-M
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any més, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que es commemora el 8 de març, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) organitza l’exposició col·lectiva ‘Art en femení’, oberta a la participació de joves artistes, col·lectius i l’alumnat de vuit instituts de la ciutat. Pel que fa a la participació d’artistes individuals, «es prioritzarà la participació de dones», matisen des del consistori.

Les obres seleccionades es veuran en una mostra que es farà a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet del 9 al 24 de març.

L’objectiu d’aquesta exposició és «oferir un espai de difusió i promoció de l’art amb perspectiva de gènere» i facilitar l’accés de la joventut al món de l’art i el disseny. D’aquesta manera, des de l’Administració local expliquen que les obres presentades han de tractar temes relacionats amb la dona, «en el seu sentit més ampli i integral».

Aquesta edició, la número 22, compta com a comissària amb l’artista Ninoska Juan, de la Fundació Contorno Urbano.

Com s’hi pot participar

Les persones interessades a participar-hi han d’enviar un correu electrònic a l’adreça fcuconvocatorias@gmail.com, amb una imatge de l’obra que es vol presentar a l’exposició i les dades que figuren en les bases de la convocatòria. El termini finalitza el 21 de febrer.

Notícies relacionades

Una vegada acabat el procés de selecció, l’organització informarà les persones interessades sobre la data d’entrega de les obres triades que formaran part de l’exposició. «La disponibilitat de l’espai a la sala d’exposicions de l’Auditori Barradas limitarà el número i la tipologia d’obres que es poden exposar», remarquen des de l’ajuntament.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO