El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Cultura local

L’Hospitalet es prepara per omplir la ciutat de paraules musicades amb el 16è Festival Acròbates

  • Recitals poètics, espectacles inèdits, concerts reduïts i presentacions de llibres s’estenen del 5 al 28 de novembre

L’Hospitalet es prepara per omplir la ciutat de paraules musicades amb el 16è Festival Acròbates

Ayuntamiento de L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
ACN

El Festival Acròbates de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) dona el tret de sortida a la seva 16a edició per tal d’estendre les paraules musicades per tota la ciutat. La cita vol ser «un espai de creació, mostra i comunicació literària i musical en el marc de l’àrea metropolitana de Barcelona», assenyalen els seus impulsors.

La programació inclou recitals poètics, espectacles inèdits pensats per a centres culturals i biblioteques, així com propostes de petit i gran format en el Teatre Joventut i a l’Auditori Barradas. Tot això, combinat amb concerts de proximitat, presentacions literàries, vermuts poètics i activitats infantils. El festival se celebrarà des d’aquest divendres 5 de novembre fins al dia 28.

L’exposició ABCedari Solidari a l’Auditori Barradas marcarà l’arrencada de la programació, aquest divendres a la tarda. Es tracta d’una mostra col·lectiva d’artistes visuals en homenatge a Miquel Martí i Pol. El mateix dia a la nit, la companyia La Filla del Capità oferirà Què més vivia en aquell lloc, tret de nosaltres?, una relectura de l’obra de les poetes Ana Akhmatova i Marina Tsvetàieva.

Notícies relacionades

Al llarg de tot el mes, la programació aplegarà nombrosos artistes emergents, si bé també hi ha propostes encapçalades per noms ja consolidats en l’escena cultural, com Estel Solé, Josep Maria Rodríguez i Alberto San Juan.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO