El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Seguretat ciutadana

Un dispositiu policial conjunt reforçarà la prevenció de delictes a l’Hospitalet durant l’estiu

Aquesta vigilància se centra principalment en llocs de gran concurrència, com són parcs, places, zones d’oci o bars

Un coche de los Mossos d’Esquadra.

Un coche de los Mossos d’Esquadra. / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i la Policia Nacional han engegat un dispositiu especial conjunt per reforçar la prevenció de delictes al municipi durant l’estiu. El dispositiu, anomenat ODOS, ja va començar l’1 de maig i té com a principals objectius la prevenció dels delictes i vigilància a la via pública i control de les activitats en establiments, han explicat aquest dimecres els Mossos en un comunicat.

Durant la vigència del dispositiu, Mossos, Guàrdia Urbana i Policia Nacional realitzen operacions conjuntes en l’àmbit de la prevenció de delictes i en el control de les normes de convivència i civisme als espais públics. Aquesta vigilància se centra principalment en llocs de gran concurrència, com són parcs, places, zones d’oci, bars, terrasses i establiments de la ciutat.

La policia catalana ha explicat que els resultats positius del dispositiu estival de l’any passat, durant el qual el nombre de delictes es va reduir un 17% en comparació amb les mateixes dates del 2019, encoratgen a donar continuïtat al pla d’estiu un any més.

Notícies relacionades

El pla integra dispositius ordinaris en què participen agents dels Mossos de la comissaria de l’Hospitalet, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Metropolitana Sud i de serveis centrals i de la Brigada Mòbil, així com dispositius conjunts que es realitzen amb la participació dels altres cossos policials amb competències a la ciutat.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO