El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

A Bellvitge

A presó per atracar dos supermercats de l’Hospitalet amb un gran ganivet i una pistola elèctrica

El presumpte lladre, de 46 anys i veí del Prat de Llobregat, té set antecedents per fets similars

A presó per atracar dos supermercats de l’Hospitalet amb un gran ganivet i una pistola elèctrica
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dimarts 19 de gener un home de 46 anys i veí del Prat de Llobregat com a presumpte autor de dos atracaments amb violència i intimidació en supermercats de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

El primer atracament es va produir el 10 de gener i el responsable va intimidar el treballador de l’establiment ensenyant un ganivet de grans dimensions i va aconseguir emportar-se els diners de la caixa.

Només quatre dies més tard, el 14 de gener, els investigadors van tenir constància d’un segon robatori al mateix barri de Bellvitge de l’Hospitalet. En aquesta ocasió, el lladre va utilitzar una pistola elèctrica per intimidar i forcejar amb el treballador, amb l’objectiu d’emportar-se la recaptació de la caixa enregistradora.

A presó

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges registrades per les càmeres de seguretat dels establiments, els agents van aconseguir identificar i detenir el presumpte autor dels dos atracaments, un home amb set antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva.

Notícies relacionades

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar el seu ingrés a la presó.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA