El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

35a edició

Jordi Ramos guanya una beca de l’Hospitalet per estudiar la rellevància històrica de l’Hospital de Bellvitge

  • Una segona beca serà per fer un treball sobre la història i l’evolució del conjunt arquitectònic de la Remunta

  • L’import de les beques és de 3.000 euros cada una i el termini per entregar els treballs de recerca és de sis mesos

fcosculluela18512639 hospitalet de llobregat    baix llobregat    03 03 2012    s170512162515

fcosculluela18512639 hospitalet de llobregat baix llobregat 03 03 2012 s170512162515

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jordi Ramos Ruiz serà l’autor d’una investigació històrica sobre el paper referencial de l’Hospital de Bellvitge en l’àmbit de l’assistència, la recerca i la docència sanitària, un dels temes proposats en la 35a edició de les Beques l’Hospitalet.

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat va atorgar a finals del mes de desembre dues beques de recerca per a llicenciats universitaris, destinades a promoure l’estudi de la ciutat en el camp de les ciències socials.

La investigació de Ramos, llicenciat en Història a la Universitat de Barcelona, màster en Gestió de Projectes i Espais Culturals i màster d’Història Contemporània i Món Actual (UB-UOC), té per objectiu contextualitzar l’Hospital de Bellvitge dins del panorama científic mèdic i recuperar la memòria de les persones que han estat vinculades amb el centre sanitari.

Una segona beca per estudiar la Remunta

D’altra banda, Carles González ha sigut guardonat amb la segona beca per fer un treball sobre la història i l’evolució del conjunt arquitectònic de la Remunta a l’Hospitalet, les edificacions existents i les que ja no hi són. Així, l’estudi ha d’incloure una anàlisi de l’evolució constructiva, les diferents activitats que ha acollit al llarg del temps i la contextualització històrica.

Notícies relacionades

L’import de les beques és de 3.000 euros cada una i el termini per entregar els treballs de recerca és de sis mesos a partir de l’endemà de l’acceptació de les beques.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA