El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Al parc de les Planes

El Campament dels Reis Mags de l’Hospitalet inclou una sessió especial sense estímuls sensorials

Per anar a visitar-lo, en sintonia amb les restriccions decretades per la Covid-19, serà necessari reservar prèviament l’entrada per internet

El Campament dels Reis Mags de l’Hospitalet inclou una sessió especial sense estímuls sensorials
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Campament Reial de l’Hospitalet de Llobregat ha preparat per al dissabte 2 de gener, a les 16.45 h, una sessió sense estímuls sensorials «perquè puguin disfrutar els nens que tenen una sensibilitat especial», assenyalen des del consistori.

El Campament dels Reis d’Orient està instal·lat al parc de les Planes de l’Hospitalet. Les tres carpes que hi ha muntades, una per cada rei, identifiquen la procedència dels seus inquilins: la carpa de Melcior prové de les faldilles de l’Himàlaia; la de Gaspar, de les terres més àrides de l’Orient, i la de Baltasar, de l’Àfrica negra.

Així, un carilló gegant de Nadal permet l’entrada dels visitants i, una vegada dins, es poden trobar l’estrella de Nadal, els carters amb les bústies, els recollidors de xumets, la Carbonera o la carrossa dels regals, entre altres elements típics de la cavalcada. «El campament és ple d’animació i música, però també es fa molta feina», expliquen des de l’ajuntament.

Reserva prèvia

El Campament Reial serà al parc de les Planes fins al 5 de gener, i es pot visitar de 17 a 21 hores. Els únics dies que estarà tancat seran el 31 de desembre i l’1 de gener.

Notícies relacionades

Per «complir les mesures de seguretat decretades per la Covid-19», serà necessari reservar prèviament l’entrada per internet, en la línia dels altres d’espectacles de Nadal.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA