El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

LLIBERTAT AMB CÀRRECS

Detenen dos homes que intentaven robar en una perfumeria de l'Hospitalet

Els arrestats volien entrar a l'establiment fent un forat a través de la sala de comptadors d'un edifici contigu

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933 / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat dos homes, de 30 i 40 anys i veïns de Badalona, per haver intentat entrar a robar en una perfumeria de l’Hospitalet de Llobregat fent un forat en una paret. La policia va rebre l’avís d’una veïna de l’avinguda Miraflores que va alertar que sentia cops molt forts, similars als d’un martell, i va advertir que recentment hi havia hagut un intent de robatori a la zona.

En arribar, els agents van accedir a l’escala interior de l’edifici i van veure dos homes fugint escales amunt, als quals van detenir al cap de pocs metres. La policia va comprovar que havien accedit a la sala de comptadors per fer un forat a la paret que els permetés entrar a la perfumeria de la finca veïna.

Els Mossos els van decomissar tot el material que havien utilitzat per intentar cometre el robatori: una clau genèrica per obrir habitacions de comptadors, dotze tornavisos, un martell, dues palanques tipus pota de cabra, tres parells de guants, tenalles i una llanterna.

28 antecedents policials

Els dos homes van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa en establiment comercial.

Notícies relacionades

Els arrestats acumulaven 28 antecedents policials, molts, per robatoris. Després de passar a disposició judicial van quedar en llibertat amb càrrecs.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

notícies de l’Hospitalet