El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

COVID-19

El CAP Can Serra de l'Hospitalet reprèn l'atenció presencial el 15 d'octubre

Es realitzarà activitat presencial programada de medicina general, infermeria i pediatria

El CAP Sanfeliu, en horari de tarda, farà una programació intensiva per vacunar de la grip

cap

cap

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei Català de Salut i l’Institut Català de la Salut (ICS) han comunicat que el CAP Can Serra de l’Hospitalet de Llobregat reprendrà aquest 15 d’octubre l’atenció presencial. Així, segons assenyalen des de l’ajuntament, es realitzarà activitat presencial programada de medicina general, infermeria i pediatria.

Aquests organismes també informen que el CAP Sanfeliu realitzarà, en horari de matí, atenció presencial tots els dies feiners i, en horari de tarda, farà una programació intensiva per vacunar de la grip amb especial atenció a la població de risc, a partir del dimecres 15 d’octubre.

«La pandèmia de la Covid-19 ha obligat a adaptar els serveis sanitaris a la nova situació, però, en el moment actual, l’ICS informa que vol anar tornant gradualment a la normalitat en la mesura possible», expliquen des del consistori.

Evitar desplaçaments

Notícies relacionades

No obstant, els organismes de Salut recorden que «és molt important encara» prioritzar el contacte via web i telèfon amb els serveis de salut, i evitar els desplaçaments als centres si no són necessaris.

Més notícies de l’Hospitalet, en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA