El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

ATENCIÓ PRIMÀRIA

El consultori de Sanfeliu de l'Hospitalet amplia l'atenció presencial a tots els dies feiners

«Per garantir una atenció segura a les persones usuàries», l'atenció pediàtrica s'oferirà al CAP Just Oliveras

D'altra banda, el CAP Gornal ampliarà a partir del 7 de setembre el seu horari d'atenció presencial

snafeliu

snafeliu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei Català de Salut i l’Institut Català de Salut  informen que el consultori de Sanfeliu a l’Hospitalet de Llobregat fa atenció presencial tots els dies feiners des d’aquest dimarts 1 de setembre. El consultori, que ja ha estat funcionant a l’agost, passa així a estar obert de dilluns a divendres en horari de matí.

«Per garantir una atenció segura a les persones usuàries», l’atenció pediàtrica s’oferirà al CAP Just Oliveras, expliquen des de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Les visites programades per a vacunació infantil es podran gestionar al consultori, sempre amb cita prèvia i valoració de simptomatologia.

El CAP Gornal amplia l’horari d’atenció

D’altra banda, el CAP Gornal ampliarà a partir del 7 de setembre el seu horari d’atenció presencial, que passarà a ser de 8 a 20 h. Aquest CAP és un dels que van suspendre l’atenció presencial el 24 de març arran de la reestructuració dels serveis sanitaris motivada per l’inici de la pandèmia.

A principis de juny, va recuperar l’activitat presencial en horari de 8 a 15 h, tres dies a la setmana.

Notícies relacionades

A més, des de l’Institut Català de la Salut recorden a la ciutadania que encara és molt important prioritzar el contacte via web i telefònic amb els serveis de salut, i evitar els desplaçaments als centres si no són necessaris.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA