El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

URBANISME

L'Hospitalet acaba la reforma d'una illa de vivendes al costat del parc de les Planes

El projecte ha tingut un pressupost inicial d'adjudicació de 423.600 euros i un termini d'execució de set mesos

hospi

hospi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’illa de vivendes delimitada pel carrer de Menéndez Pidal, el carrer de Sant Rafael i l’avinguda d’Isabel la Catòlica de l’Hospitalet de Llobregat ha sigut objecte d’unes obres d’urbanització per «millorar l’espai lliure entre edificacions i l’accessibilitat d’aquesta zona», segons apunten des de l’ajuntament.

L’actuació, que comprèn una superfície de 2.970 metres quadrats, també ha servit per «donar més visibilitat a l’accés nord del parc metropolità de les Planes», afegeixen.

Els treballs en l’espai situat entre els blocs de vivendes han tingut per objecte alliberar la zona del trànsit rodat i l’aparcament de vehicles que dificultaven la circulació dels vianants. Així, el projecte ha tingut un pressupost inicial d’adjudicació de 423.600 euros i un termini d’execució de set mesos.

«Unitat al conjunt»

Des del consistori afirmen que també s’ha donat una «certa unitat al conjunt» mitjançant la utilització de materials homogenis i tractaments de pavimentació més adequats per a una zona d’esbarjo, i s’ha donat continuïtat a l’espai contigu del parc de les Planes a l’accés nord.

Notícies relacionades

Les obres han inclòs la renovació de la pavimentació, el mobiliari urbà, l’enllumenat –amb més punts de llum i tecnologia LED– i l’espai verd, a més de la xarxa de drenatge i les clavegueres.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA