El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

POLICIA LOCAL

L'Hospitalet convocarà el mes de setembre 25 noves places d'agents de la Guàrdia Urbana

El segon municipi de Catalunya ha incorporat ja 38 nous agents en pràctiques aquest mateix mes d'agost

El 40% de les places del nou concurs es reservarà per a dones amb l'objectiu de «fomentar la igualtat al cos»

gub-hospi

gub-hospi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat obrirà al setembre el termini per proveir 25 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana, en convocatòria lliure per oposició. L’objectiu de la convocatòria és «garantir i millorar la prestació d’un bon servei a la ciutat per part de la Guàrdia Urbana», segons indiquen des del consistori, així com rejovenir la plantilla.

En aquesta convocatòria, el 40% de les places del concurs públic es reservarà per a dones, amb l’objectiu de «fomentar la igualtat al cos de la policia local».

El servei de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet ja ha incrementat aquest mes d’agost els seus efectius amb la incorporació de 38 nous agents, després d’haver superat el curs de formació bàsica que han fet els últims mesos a l’Escola de Policia de Catalunya.

Els nous agents completaran ara la seva formació amb un any de pràctiques en diferents destinacions del servei de la Guàrdia Urbana de la ciutat.

41 aspirants seleccionats

L’Ajuntament va convocar l’any passat el concurs per proveir 47 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana, part en convocatòria lliure per oposició i d’altres mitjançant concurs de mobilitat interadministrativa, al qual es podien presentar agents en actiu d’altres cossos policials de Catalunya.

Notícies relacionades

De les més de 1.300 instàncies presentades al concurs, van ser seleccionats 41 aspirants per oposició, dels quals s’incorporen ara els 38 que han aprovat el curs de formació; i sis més per a mobilitat horitzontal, integrats al cos des de l’any passat.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA