El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

MOBILITAT

Renfe finalitza les obres de millora d'accessibilitat de l'estació de Bellvitge

L'actuació ha suposat una inversió pròxima als tres milions d'euros

acensor

acensor

1
Es llegeix en minuts
EFE

La companyia ferroviària Renfe ha finalitzat les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), una actuació que ha suposat una inversió pròxima als tres milions d’euros i que es va iniciar el maig de l’any passat.

Segons ha informat aquest dijous la companyia, amb aquests treballs la terminal de Bellvitge és «totalment accessible i permeable» dins de la trama urbana amb la instal·lació de quatre ascensors, que comuniquen el vestíbul amb les andanes i els carrers d’accés.

Així mateix, les obres també han millorat la il·luminació de l’estació, els sistemes d’informació i els accessos.

6.000 viatgers diaris

Diàriament, 6.362 viatgers utilitzaven els serveis de la línia R2 nord a Bellvitge, que permet enllaçar amb el centre de Barcelona en només 13 minuts.

Notícies relacionades

Aquestes actuacions s’emmarquen en el Pla d’estacions de Renfe per a rodalies de Barcelona, en el qual la companyia està invertint prop de 100 milions d’euros en actuacions centrades principalment en la millora de l’accessibilitat, així com altres tasques de modernització de 39 terminals dels voltants de Barcelona.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA