El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

REFORÇ POLICIAL

L'Hospitalet incrementarà la vigilància als principals eixos i zones comercials durant el Nadal

El dispositiu especial conjunt entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana serà vigent fins al 12 de gener

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Hospitalet de Llobregat ha engegat un any més el dispositiu especial de seguretat de Nadal. 

Fins al 12 de gener, Mossos i Guàrdia Urbana incrementaran la vigilància amb patrulles mixtes als principals eixos i zones comercials de la ciutat i durant la celebració dels mercats ambulants de Bellvitge i dels Ocellets. 

Així, els agents faran patrullatge a peu per prevenir furts i robatoris a l’interior dels comerços i als carrers, contactaran amb els comerciants per detectar possibles problemes i controlaran la venda ambulant. 

També regularan i controlaran el trànsit a la zona d’influència dels grans centres comercials de l’eix de la Gran Via amb dispositius especials els divendres, dissabtes i dies festius.

Zones comercials i mercats

Notícies relacionades

La campanya especial de Nadal de la Guàrdia Urbana i els Mossos estableix com a zones comercials prioritàries als barris de la ciutat l’àrea del Mercat de Collblanc, l’eix de la carretera de Collblanc, l’àrea del Mercat de la Florida i l’avinguda del Masnou, l’avinguda de Miraflors, la rambla de Just Oliveras, l’àrea del Mercat del Centre, l’àrea del Mercat de Santa Eulàlia i l’eix del carrer de Santa Eulàlia. També, els eixos del Mercat del Torrent Gornal i l’avinguda de Ponent, del Mercat de Can Vidalet, de La Farga i dels mercats de Bellvitge.

Més notícies de l’Hospitalet