El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

COMPROMESOS AMB EL CLIMA I LA SALUT

L'Hospitalet de Llobregat crea la seva pròpia Taula per l'Emergència Climàtica

L'objectiu és fomentar iniciatives per mitigar els efectes del canvi climàtic i una de les seves primeres tasques serà redactar la Declaració d'emergència climàtica local, que entrarà en vigor durant el primer trimestre del 2020

obrefitxer

obrefitxer

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ha creat la seva pròpia Taula per l’Emergència Climàtica, integrada pels grups polítics municipals, tècnics, entitats veïnals, socials i ambientals i altres agents de la ciutat compromesos amb el clima i la salut.

La taula té per objectiu fomentar iniciatives per mitigar els efectes del canvi climàtic i una de les seves primeres tasques serà redactar la Declaració d’emergència climàtica local, que ha d’entrar en vigor durant el primer trimestre del 2020.

Notícies relacionades

Amb la seva creació es dona compliment a la moció sobre l’emergència climàtica aprovada per unanimitat en el Ple municipal del mes de setembre passat.

L’organisme plantejarà «mesures correctores» per desenvolupar a la ciutat que seran la base d’un posterior pla d’acció municipal, el seguiment del qual i control correrà a càrrec de la mateixa taula.