El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

MENJAR A TERRA

L'Ajuntament de l'Hospitalet actua contra un establiment de la Florida per greus deficiències sanitàries

S'ha decretat el cessament cautelar de l'activitat del local, que acumulava aliments en mal estat de conservació i presentava falta d'higiene

Durant l'actuació, liderada per la Guàrdia Urbana i el Servei de Salut, s'han retirat i destruït 34 quilos de productes alimentaris

xurreria-img-20190927-wa0005

xurreria-img-20190927-wa0005

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En una actuació de la Guàrdia Urbana i el Servei Municipal de Salut, arran de queixes veïnals, l’Ajuntament de l’Hospitalet ha decretat el cessament cautelar de l’activitat d’un establiment amb llicència de xurreria al barri de la Florida.

El local, especialitzat en l’elaboració d’empanades i altres productes culinaris llatinoamericans, presentava greus deficiències sanitàries i diverses irregularitats, incloent-hi la presència de treballadors sense contracte laboral.

L’establiment acumulava aliments en mal estat de conservació i operava en un estat general de falta d’higiene, amb productes peribles sense refrigeració i amb una gran quantitat de menjar preparat ficat en caixes apilades a terra.

Com a conseqüència de les deficiències higienicosanitàries i de manipulació d’aliments que presentava el local, on també s’ha detectat una plaga de mosquits, s’ha procedit al cessament cautelar de la seva activitat i a retirar i destruir 34 quilos de productes alimentaris que s’hi elaboraven.

Notícies relacionades

L’acció s’emmarca dins de les tasques de prevenció que efectua la Guàrdia Urbana i altres serveis municipals perquè els establiments d’alimentació i de restauració de la ciutat compleixin la normativa i ofereixin un servei que no suposi cap risc per a la salut de les persones.

Més notícies de l’Hospitalet