El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

TRES DIES D'ESPECTACLES

El festival Per Amor a l'Hart pren els carrers de l'Hospitalet

Del 4 al 6 de juliol, un total de 27 companyies nacionals i internacionals oferiran propostes de dansa, circ i música en viu per a tots els públics

lesacrostiches-700x441

lesacrostiches-700x441

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Rambla de la Marina i la Plaça Lluís Companys seran els escenaris de la 15a edició del Festival d’Arts de Carrer de l’HospitaletPer amor a l’hart, que inclou en la programació d’aquest any un total de 27 companyies nacionals i internacionals, que durant tres dies oferiran espectacles de dansa, circ i música en viu per a tots els públics.

L’objectiu, de nou, és tornar la cultura als seus orígens, al públic, en un certamen que combina propostes trencadores i avantguardistes amb d’altres de més convencionals, perquè els espectadors puguin viure a peu de carrer la vitalitat de la creació contemporània en les arts escèniques.

El tret de sortida del festival el donarà el dijous 4 de juliol la companyia de dansa catalana Vero Cendoya, amb la seva peça ‘C.O.S.’, i un dels plats forts del certamen serà l’actuació, aquell mateix dia, de la companyia francesa Collectif PourquoiPas.

La companyia representarà al públic de l’Hospitalet l’espectacle ‘La volonté des cuisses’, en el qual quatre quatre artistes de circ acompanyats d’un piano faran un número de malabars amb moltes sorpreses.

Notícies relacionades

Els presentadors d’aquesta 15a edició de Per amor a l’hart seran els pallassos de la companyia xilena Trilogía Clown, un trio de pallassos amb rutines clàssiques i números de circ de diverses disciplines.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Dansa Música