El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

ELECCIONS MUNICIPALS I EUROPEES

176.167 hospitalencs, convocats a les urnes el 26 de maig

D'aquests electors, un total de 153 votaran per primera vegada

urna-votar

urna-votar

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A l’Hospitalet, 176.167 ciutadans estan cridats a les urnes el pròxim 26 de maig per participar en les eleccions municipals i al Parlament Europeu. D’aquests electors, un total de 153 votaran per primera vegada.

Durant la jornada, hi haurà instal·lades 268 taules i 195 seccions a 49 col·legis electorals distribuïts als sis districtes de la ciutat, on es podrà votar de les nou del matí a les vuit de la tarda.

El seguiment de la participació electoral es podrà fer al web de l’Ajuntament, www.l-h.cat. Les dades s’actualitzaran a les deu del matí, a les dotze, a les dues, a les quatre i a les sis de la tarda. I, a partir de les vuit de la nit, es publicaran les dades de l’escrutini.

L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, votarà a les deu del matí, a l’Hotel d’Entitats de la ronda de la Torrassa, 105.

Notícies relacionades

Com sempre, l’Ajuntament posa a disposició de les persones amb mobilitat reduïda un servei gratuït de transport adaptat des dels domicilis particulars fins als col·legis electorals. Les persones interessades en utilitzar aquest servei han de trucar al telèfon 93 402 96 83, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores, i el mateix 26 de maig, de 9 a 17 hores.

Més notícies de L’Hospitalet