El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

ELECCIONS GENERALS 2019

Un total de 174.954 electors, convocats aquest 28-A a l'Hospitalet

L'ajuntament posarà a disposició de les persones amb mobilitat reduïda un servei gratuït de transport adaptat des dels domicilis particulars fins als col·legis electorals

urna-votar

urna-votar

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A l’Hospitalet de Llobregat, 174.954 ciutadans estan cridats a les urnes el pròxim 28 d’abril per participar en les eleccions generals per renovar el Congrés i el Senat. D’aquests electors, un total de 2.606 votaran per primera vegada.

Durant la jornada, hi haurà instal·lades 268 meses i 195 seccions en 49 col·legis electorals distribuïts als sis districtes de la ciutat, on es podrà votar de les nou del matí a les vuit de la tarda.

El seguiment de la participació electoral es podrà fer a la web de l’ajuntament, www.l-h.cat Les dades s’actualitzaran a les deu del matí; a les dotze, a les dues; a les quatre i les sis de la tarda. I, a partir de les vuit de la nit, es publicaran les dades de l’escrutini.

L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, votarà a les 10 hores, a l’Hotel d’Entitats de la ronda de la Torrassa, 105.

Notícies relacionades

L’ajuntament posarà a disposició de les persones amb mobilitat reduïdaun servei gratuït de transport adaptat des dels domicilis particulars fins als col·legis electorals Les persones interessades a utilitzar aquest servei han de trucar al telèfon 93 402 96 83, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores, i el mateix 28 d’abril, de 9 a 17 hores.

Més notícies de l’Hospitalet