El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

VEÍ DE L'HOSPITALET

A la presó un veí de l'Hospitalet per robar en quatre establiments a punta de navalla

L'autor dels fets, que no tenia antecedents, va ser arrestat 7 de març 15 minuts després d'un dels robatoris

L'home, de 50 anys i veí de la ciutat, va cometre quatre assalts en tres farmàcies i un supermercat en qüestió de dies

foto 3471899

foto 3471899

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat, 7 de març, a l’Hospitalet de Llobregatun veí del municipi de 50 anys acusat de robar a punta de navalla a tres farmàcies i un supermercat del municipi.

La investigació va començar el 28 de febrer quan els Mossos van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació en una farmàcia. L’autor dels fets, que es cobria la cara amb un casc de moto, va amenaçar amb una navalla els treballadors per emportar-se els diners de la caixa.

Posteriorment, el matí i la tarda del 7 de març, es van produir tres robatoris més amb el mateix ‘modus operandi’ en dues farmàcies i un supermercat ubicats també a l’Hospitalet. La detenció de l’home es va produir 15 minuts després de l’últim assalt, a 300 metres de l’establiment.

Els agents van traslladar l’home a dependències policials, on les comprovacions de les imatges registrades per les càmeres de seguretat dels locals van permetre identificar-lo com el presumpte autor dels quatre robatoris.

Notícies relacionades

L’endemà, durant el registre del seu domicili, els investigadors van recollir diversos indicis que relacionaven l’home amb els fets. El detingut, sense antecedents policials, va passar a disposició del jutjat de l’Hospitalet, en què el jutge d’instrucció va decretar el seu ingrés a la presó.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Robatoris