El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

ROBATORI AMB FORÇA

Detingut un veí de l'Hospitalet per haver robar en un pis de Sant Cugat despenjant-se des del terrat

La detenció ha sigut possible gràcies a la veu d'alarma d'un veí

L'arrestat, que tenia antecedents, ha quedat en llibertat amb càrrecs

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018  barcelona violen una ni181113211118

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018 barcelona violen una ni181113211118 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí de l’Hospitalet de Llobregat com el presumpte autor d’un robatori amb força en una vivenda al barri de Sant Domènech, a Sant Cugat del Vallès, a la qual ha accedit despenjant-se des del terrat.

La detenció va ser possible gràcies a l’avís d’un ciutadà que a mitja tarda del 8 de febrer va veure dues persones despenjant-se d’un terrat per accedir a un pis i després sortir-ne, i que més tard van tornar a escalar l’edifici per tornar-hi a entrar, aquesta vegada carregats amb una motxilla.

Els Mossos van iniciar una investigació i van aconseguir identificar un dels presumptes responsables, que tenia diversos antecedents policials per fets similars, i per això el van detenir el passat 13 de febrer a l’Hospitalet.

Notícies relacionades

L’individu va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs per robatori amb força, tot i que la policia manté oberta la investigació amb l’objectiu d’identificar el segon autor dels fets. 

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA