El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

BRUTÍCIA I INSECTES

Tancat un bar de l'Hospitalet per greus deficiències higièniques i sanitàries

És el tercer establiment que es tanca a la ciutat en menys de dues setmanes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tècnics del Servei de Salut de l’Ajuntament de l’Hospitalet han ordenat el tancament d’un bar situat al’avinguda del Carrilet del barri de Santa Eulàlia a causa de les deficients condicions higienicosanitàries que presentava.

Els tècnics municipals i la Unitat de Convivència i Civisme de l’Ajuntament van realitzar una inspecció conjunta arran de les queixes veïnals i van constatarl’acumulació de brutícia, mobles i materials diversos al local, a més d’una falta d’aigua calenta i rentaplats i la presència d’escarabats.

El personal de Salut va aixecar l’acta de l’estat de l’establiment i la Guàrdia Urbana va procedir immediatament a clausurar-lo fins que els responsables de l’activitat resolguin les incidències detectades.

Aquest és el tercer establiment que la Guàrdia Urbana tanca a l’Hospitalet en menys de dues setmanes. El primer, situat al carrer Amadeu Torner, va acabar amb dues denúncies a una carnisseria per abocament incontrolat de productes carnis i deficiències en la neteja del local.

Notícies relacionades

En la segona inspecció, també al barri de Santa Eulàlia, es va ordenar el tancament d’un establiment on es van trobar aliments i beguda en mal estat.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA