El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

ESPORT UNIVERSITARI

L'Hospitalet serà la nova seu dels Campionats de Catalunya Universitaris

La ciutat agafa el relleu de Cornellà i es converteix així en la Vila Esportiva Universitària d'aquesta temporada

Entre el novembre i el març de l'any que ve passaran per la ciutat uns 1.500 esportistes de 150 equips

lh-vila-esportiva-universitria-2019

lh-vila-esportiva-universitria-2019

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospitalet es convertirà del novembre al març en la seu delsCampionats de Catalunya Universitaris d’Esports d’Equip 2018-2019, una competició que reunirà a la ciutat més de 1.500 esportistes procedents de 150 equips.

La ciutat es converteix d’aquesta manera en la Vila Esportiva Universitària de la temporada i agafa el relleu de Cornellà, que ho va ser durant la temporada passada, després de passar el campionat per altres seus com ara Barcelona, Igualada i Sant Cugat.

Durant cinc mesos, l’Hospitalet acollirà competicions de bàsquet femení i masculí, futbol 11 masculí, futbol 7 femení, futbol sala masculí i femení i handbol, rugbi i voleibol tant en categoria femenina com en masculina.

Les competicions es disputaran al Complex Esportiu Municipal l’Hospitalet Nord, a l’Estadi Municipal de Futbol de l’Hospitalet, als poliesportius municipals de Bellvitge, Gornal i del Centre, als camps municipals de futbol Feixa Llarga Gornal, Provençana i Santa Eulàlia i al Camp Municipal de Rugbi.

Notícies relacionades

El campionat interuniversitari arriba aquest any a la seva 34a edició amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva entre les persones integrants de les comunitats universitàries, ja que hi poden participar tant estudiants com personal docent i investigador i personal d’administració i serveis (PAS).

Cada any, la seu es trasllada a una població diferent a fi de potenciar la vinculació de la universitat amb la societat i donar-hi més visibilitat. Així, la coordinació del Campionat es fa de manera rotatòria entre les 12 universitats catalanes i aquesta temporada és el torn de la Universitat de Barcelona.