El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

ESPORT

L'Hospitalet i Gavà, en la fase final de la Lliga Nacional de 1a divisió de beisbol

El CBS Hèrcules i el CBS Gavà són a Madrid disputant la fase final del torneig, que es juga del 13 al 16 de setembre

02-slide-baseball

02-slide-baseball

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Club de Beisbol i Softbol Hèrcules de l’Hospitalet i el CBS de Gavà ja són a Madrid disputant la fase final de la 1a divisió nacional de beisbol, que se celebra a la capital del 13 al 16 de setembre.

La fase final s’ha iniciat aquest dijous 13 amb el partit entre el Tiburones de Màlaga i l’Hèrcules de l’Hospitalet, que ha resultat guanyador per 9 a 10. Divendres disputarà dos partits més, aquesta vegada contra el CBS Rivas i el CBS Sevilla Red Sox.

Per la seva part, el CBS Gavà iniciarà la seva participació divendres amb un partit contra el CBS Torxa València a les 13.30h, al qual seguirà un altre partit contra el Tigres d’Alacant a les 17.30h.

Depenent dels seus resultats, els dos equips catalans disputaran durant el cap de setmana els últims partits que els podrien portar a lluitar pel primer lloc a la gran final que es jugarà diumenge 16 de setembre a les 12.30h.

El CBS Hèrcules i el CBS Gavà són un dels set classificats per jugar en aquesta fase final de la primera divisió de beisbol i parteixen com a 1r i 2n classificat de la fase de grups a Catalunya, respectivament.

Notícies relacionades

Els hospitalencs ho fan, a més, per segon any consecutiu i esperant millorar el resultat de llavors, que van quedar en última posició, tot i que tampoc aspiren a l’ascens, ja que segons LHDigital la mateixa entitat reconeix que l’obligatorietat d’un camp de gespa els impediria estar en la màxima divisió estatal.  

El torneig, dividit en una fase classificatòria i en aquesta segona fase final del cap de setmana, es disputa a les seus de Villalba i Rivas Vaciamadrid, i el partit final al Poliesportiu Municipal Cerro del telégrafo de Rivas.