El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

ESDEVENIMENT ITINERANT

La iniciativa 'No et rendeixis mai' per a la inserció laboral de joves amb discapacitat arriba a l'Hospitalet

La iniciativa de la Fundació ONCE i Inserta arriba els dies 20 i 21 d'agost a la ciutat per donar a conèixer els recursos que ofereixen als joves discapacitats

hospitalet

hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El furgó ‘No et rendeixis mai’de la Fundació ONCE i Inserta arriba a l’Hospitalet els dies 20 i 21 d’agost. Una iniciativa itinerant que recorre tot Espanya per donar a conèixer el pla del mateix nom de l’entitat i que pretén acostar tots els recursos que ofereix a les persones amb discapacitat en l’àmbit laboral.

El roadshow s’ha instal·lat aquest dilluns a la rambla de la Marina, davant de Ca n’Arús, i es podrà visitar també dimarts en horari de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h. En aquesta oficina d’informació itinerant, els visitants trobaran quatre activitats grupals que seran capitanejades per un formador especialitzat.

Mitjançant tallers motivacionals i dinàmiques teatrals, la fundació analitza les virtuts de cada persona i crea una ruta de vida professional adaptada a elles, i donarà, a més, informació i consells sobre com afrontar una entrevista o recolzament per realitzar canvis en el currículum.

Sota el lema “aquesta oportunitat no passa cada dia”, la iniciativa viatjarà per 15 comunitats autònomes i recorrerà un total de 78 ciutats en 80 dies, en un projecte que conclourà a finals de setembre.

El roadshow s’integra en el pla d’inclusió laboral de joves amb discapacitat inclòs en el programa Activa el teu talent, en el marc d’execució del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil (POEJ) i està cofinançat pel Fons Social Europeu.

El seu objectiu és atreure 5.000 joves aturats d’entre 16 i 20 anys de tot el territori espanyol que tinguin un certificat de discapacitat igual o superior al 33% i dotar-los de recursos que millorin el seu perfil d’ocupabilitat.

Notícies relacionades

Gràcies al pla ‘No et rendeixis mai’, la Fundació ONCE ha aconseguit crear ja més de 1.500 llocs de treball i ha ofert formació a més de 3.300 joves amb discapacitat. Els interessats es poden inscriure a la plataforma d’ocupació exclusiva de la fundació a travésd’aquesta pàgina web.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA