El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

TENIA 27 ANYS

Un mort en l'incendi d'un pis a l'Hospitalet

Els Bombers van rescatar una dona embarassada de 30 anys

incendio-hospitalet / periodico

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un home ha mort aquest dimarts a la nit enl’incendi d’un pis a l’Hospitalet de Llobregat. El foc s’ha declarat al voltant de les 21 hores en un bloc delcarrer de Montseny, al número 190, i va destruir gairebé tot un pis de la primera planta i, parcialment, el del costat. Els dos pisos estan connectats. Els bombers investiguen l’origen del foc.

De l’interior d’un dels banys de la vivenda, els Bombers de la Generalitat van rescatar un home de 27 anys, que finalment va perdre la vida. Al seu costat hi havia un gos, que ja havia mort quan van arribar els equips d’extinció d’incendis.

Segons el SEM, també vaser atesa una dona de 30 anys, que va ser traslladada a la Maternitat de Barcelona per fer-li una revisió preventiva, ja que estàembarassada. Una altra persona va ser atesa per un quadro d’ansietat.

Veïns reallotjats

Els veïns afectats per l’incendi han sigut reallotjats i han passat la nit fora de casa.

Notícies relacionades

L’alta temperatura deguda a les flames i el fum s’han propagat verticalment pel celobert de l’edifici, de set plantes. La calor ha rebentat nombrosos vidres dels pisos superiors.

Tot ique l’estructura del pis incendiat i de l’edifici no ha patit danys, s’ha decidit presentar l’immoble ja que el fum ha entrat a molts apartaments i ha deteriorat els baixants de tot el bloc.

Temes:

Bombers Incendis